Oluşturuldu: Mayıs 31 May 31 Selam arkadaşlar,Biliyorsunuz geçtiğimiz aylarda Empyrium konserleri duyuruldu. 6 Eylül’de İstanbul’da, 7 Eylül’de ise Ankara’da sahne alacaklar. Heyecan dorukta tabi ama bilet fiyatları gündeme oturdu.Dün bilet sitesi 25. yıla özel indirim kampanyasını açıkladı ve Empyrium hayranları İstanbul ile Ankara konseri bilet fiyatlarındaki uçuruma bakıp şok yaşadı. Ankara konserinde indirimle birlikte bilet fiyatı 695 TL’ye düşerken, İstanbul konseri hâlâ 1750 TL civarında geziniyor. Yani tam %60’a varan bir fark var!Gelen aynı grup, aynı repertuvar ama neden bu kadar fiyat farkı? İstanbul’da ekstra prodüksiyon, sahne şovu, VIP ayrıcalıkları mı var yoksa Ankara daha mı uygun maliyetli bir lokasyon? Ya da bilet satış stratejisi mi böyle kurgulandı?Bence bu kadar büyük farkın açıklaması, İstanbul’un mekan kiralama, organizasyon ve genel giderlerinin yüksek olması olabilir. Bir de tabii İstanbul konserleri genellikle büyük prodüksiyonlu oluyor, sahne, ışık, ses ekipmanı vs. dolayısıyla maliyetler artıyor.Ankara ise belki daha küçük ve sade bir organizasyon sunuyor, bu da fiyatlara yansıyor.Ama sonuçta biz aynı grubu izlemeye para veriyoruz. Aradaki bu fark kafalarda soru işareti bırakıyor doğrusu.Siz ne düşünüyorsunuz? Bu fiyat farkı adil mi, yoksa başka bir sebebi var mı?Yorumlarınızı bekliyorum!
Mayıs 31 May 31 gönderildi Mekan ile alakalı mı bilemiyorum ama aynı mekanda daha uygun daha ünlü ve benzer kitlelere hitap eden konserler oluyor :/
Mayıs 31 May 31 gönderildi Mekan kiraları Ankara ile İstanbul arasında dağlar kadar fark yok arkadaşlar ama organizatörler bu durumu bir yoru mgetirse iyi olurdu açıkcası.
Haziran 2 Haz 2 gönderildi Göçtüm istanbuldan vala Saros da ev aldım evimi satıp, yemişim konserini bıktım zaten saçma sapan taksim tayfasından sizde aynısını yapın 1650 tl ye sarosda 1 kg oğlak alıyorum 1 lt rakı 6 lı bira. manyak mısınız la siz o para verilir mi kosnere
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın