Jump to content
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Ağır Mekan

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Editörün Seçimleri

Oluşturuldu:

Merhaba,
Sitenin adı AĞIR Müzik tamam ama ağır müziğe sadece metal ve türevleri girmiyor, rock müzikte giriyor bence haber ve forum ieçriğine hatta yerli müziklerimiz kısmına rock müzik gruplarıda eklenmeli diye düşünüyorum. Yönetim ne düşünüyor bu konuda?

• Yanıtlar 6
  • Görüntüleme 2,7k
  • Created
  • Son yanıt

Bu Konuya En Çok Yazanlar

Most Popular Posts

gönderildi

adminler galbia böyle bir karar almıştı ancak henüz uygulamadılar sanırım. harbiden rock müzikte site konseptinde olmalı. ben progresif seven biriyim aslında burada pek işim yok ama türkrocktan bıktığım için buradayım. Adminler egosuz modlar egosuz üyelerde kendi halinde egosuz. burası güzel ama çerçeve genişetilmeli.

gönderildi

bende katılıyorum bu konuda genişletilme yapılmalı.

gönderildi

Türkçe rock denilince aklıma 2000 yılı öncesi kurulmuş olup gerçekten gümbür gümbür çalan rock grupları olarak Mavi sakal, Acil servis, Kramp, Objektif gibi gruplar geliyor ama günümüzdeki rock grubu anlayışı iyice ayağa düşmüş durumda.

Son 15 yıldır çıkmış olanların hali ortada olup, yaptıkları tek şey "ROCK" müziğin içini (piyasacılık) boşaltmak. Ben şuan müzikten para kazanmıyorsam sebebi piyasa işleri dinlemeyi ve çalmayı RET edişimden.

Underground olup ama sağlam rock gruplarına yer verilmesi iyi olur, yumuşama olmadan tabii. Aksi halde türkrock'taki tayfa buraya gelmeye başlar, sonra burası da mor ötesi tonu arayan boş muhabbetlerden geçilmez.

gönderildi
Eski Tüfek, 9 saat önce yazdı:

Türkçe rock denilince aklıma 2000 yılı öncesi kurulmuş olup gerçekten gümbür gümbür çalan rock grupları olarak Mavi sakal, Acil servis, Kramp, Objektif gibi gruplar geliyor ama günümüzdeki rock grubu anlayışı iyice ayağa düşmüş durumda.

Son 15 yıldır çıkmış olanların hali ortada olup, yaptıkları tek şey "ROCK" müziğin içini (piyasacılık) boşaltmak. Ben şuan müzikten para kazanmıyorsam sebebi piyasa işleri dinlemeyi ve çalmayı RET edişimden.

Underground olup ama sağlam rock gruplarına yer verilmesi iyi olur, yumuşama olmadan tabii. Aksi halde türkrock'taki tayfa buraya gelmeye başlar, sonra burası da mor ötesi tonu arayan boş muhabbetlerden geçilmez.

Türk rock tayfası dediğimiz 3-5 kişilik sakıncalı ortalığı karıştıran fazla üye yok aslında. Geri kalan herkes kendi halinde, ha ben death metal dinliyorum ama mor ve ötesi de dinlerim. Burada bir mor ve ötesi konusu açılsa açıkcası rahatsız olmam. Bahsettiğimiz tayfa buraya ayak uyduramaz. Orada at koşturmalarının sebebi birazda yöneticilerin uğraşmak istememeleri çünkü saydığımız 4 5 kişi her konuya bir fikirleri olduğpu için forumu güncelde tutuyorlar :)))

gönderildi
  • Kurucu

Selam, bu konuda çalışmalarımız devam ediyor. Gerekli alt yapı geliştirme ve genişletmelerini gerçekleştirdik. Zamanlar katkı sağlayan üyeler ve görevliler oldukça gelişecektir. Şimdiden güzel bir başlangıç yaptığımızı düşünüyorum. Hepsi siz değerli müzikseverler sayesinde oldu.

gönderildi
TBBulgurlular, 04.06.2025 - 20:26 yazdı:

Selam, bu konuda çalışmalarımız devam ediyor. Gerekli alt yapı geliştirme ve genişletmelerini gerçekleştirdik. Zamanlar katkı sağlayan üyeler ve görevliler oldukça gelişecektir. Şimdiden güzel bir başlangıç yaptığımızı düşünüyorum. Hepsi siz değerli müzikseverler sayesinde oldu.

Çok yerinde bir karar.

Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın

[ProgTurk] ProgTurk Genel Sohbet

[ProgTurk] ProgTurk Genel Sohbet

Sohbet etme izniniz yok.

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
    1. Tap the lock icon next to the address bar.
    2. Tap Permissions → Notifications.
    3. Adjust your preference.
    Chrome (Desktop)
    1. Click the padlock icon in the address bar.
    2. Select Site settings.
    3. Find Notifications and adjust your preference.
    Bu içeriği kim görüntüledi?