Jump to content
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Ağır Mekan

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.
Mesaj İlteriş tarafından eklendi,

UYARI: Bu konu ağır KEDER içerir!

Editörün Seçimleri

Oluşturuldu:

Saat 1 oldu youtube da dolanırken alakasız bir şekilde İrem - Hayalet Sevgilim çıktı, lise yıllarım geldi aklıma yıl 2005 sanki o günler çok daha güzeldi, gelmişim 37 me ne kadar çabuk geçti ulan. Ağlayasım geldi, aslında çok güzel bir hayatım var şuan param var işim gücüm yerinde hiç bir derdim yok ama içimdeki bu ızdırabı atamıyorum. Herşey daha güzeldi sanki, hayat daha renkliydi sanki. Umutsuz olamayacak kadar çok param ve mülküm olmasına rağmen sanki bitmiş gibi hissediyorum. Eksik birşeyler var sanki içimde, Video altında yazılanlara baktım benim gibi düşünen insanlar ile dolu yorumlar. Nedir bu hissettiğim biliyorum ama çözemiyprum. Keder mi desem ne desem bilemiyorum. Yaşlandığımdan dolayı kötü şeyler yada yaş sendromum falanda yok mutluyum aslında ama galiba o günleri özlerken bir yandan da o günelre bir daha asla dönemeyecek olduğumu bilmem beni kederlendiriyor. Çok güzel yıllardı, ama geri gelmiyecek bir daha bu gerçekten kahrediyor beni.

• Yanıtlar 8
  • Görüntüleme 5,5k
  • Created
  • Son yanıt

Bu Konuya En Çok Yazanlar

gönderildi

Ağlıycam ya aylardır bende aynı hissediyorum

gönderildi
  • Yönetici

AĞIR MEKAN, AĞIR Kederler klübüne hoşgeldiniz. Buna yaşlanmak deniyor arkadaşlar. Geri gelemeyecek günleri özlüypruz, kaybettiklerimiz, sevdiklerimiz, ilk aşklarımız, en güzel günlerimiz, o günleri hayal ederken o günlere ait anılar ve hatıraların rengi bile başka. Böyle hissediyoruz çünkü o günler asla geri gelmeyecek ve sadece anılarımızda kalacaklar. İşte bu ulaşılamama duygusu bizi delirtiyor.

gönderildi

Emre Aydın paylaşan olmamış ama bende üniversite yıllarıma döndüren bu parçayı koyayım o zaman. Üniversite KYK yurdu yıl 2011 kantinde hep bu dönüyor, Turkcell 30 tl kredi yüklüyorsunuz hediye 30 tl de Turkcellden geliyor, facebook daha yeni gibi birşey, whatsapp yoktu galiba, instagram henüz yok galiba. Hayat kısa ya kendinizi sevin.

gönderildi

Düştük kuyuya saat olmuş 2 yarın işe gidicez ulan yapılır mı bu.
neyse açtım biramı arkadaşlar bende lise sona götüren parçamı koyayım.
olay aslında parça değil galiba bu arada anılarla birleşen parçamızın bu parçaların olması galiba. neyse kafa yormaya gerek yok yaşlanıyoruz kederleniyoruz. hiç arkadaşım kalmadı herkesi siktir ettim. hiçbirini sevmiyorum, sevmemişim, sevgililierimi de siktir ettim, amk para var huzur var arkadaşlar galbia bu arada, denize giriyorum, arada 2 bira yuvarlayacak tanıdıklarım var, sikerler geri kalanı vala.

gönderildi

:) Selam aynı kervandayız uzun zamandır böyle hissediyorum. Ama geçmişi hatırlamak anmak güzeldir, geri dönemeyiz o günler o günlerde kalacak. Dolayısıyla bu size özel bir durum deği lbu herkesimn yaşadığı bir durum. Anneannenizdede vardı. Dedenizde de hiç mi görmediniz duvara tavana daldıklarını, kederlendim dediklerini. Tamamen aynı. Elimizden kaçtı gitti hissiyatı her zaman olacak çünkü sonsuz olasılık varken şuanki yaşadığımız hayata seçimlerimiz getir.
Özetle seçtiklerinizden pişman değilsiniz ama aklınız halen seçmediklerinizde:)

gönderildi

Hadi bakalım bu gece böyleyim :D bence bununla alakal ıbir klüp kuralım :D

Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın

[ProgTurk] ProgTurk Genel Sohbet

[ProgTurk] ProgTurk Genel Sohbet

Sohbet etme izniniz yok.

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
    1. Tap the lock icon next to the address bar.
    2. Tap Permissions → Notifications.
    3. Adjust your preference.
    Chrome (Desktop)
    1. Click the padlock icon in the address bar.
    2. Select Site settings.
    3. Find Notifications and adjust your preference.
    Bu içeriği kim görüntüledi?