Oluşturuldu: Mayıs 10 May 10 Kurucu Grubu Görüntüle Pentagram Türkiye'nin en köklü heavy metal gruplarından biri olan Pentagram, ilk günlerinden itibaren Türk metal sahnesinde büyük bir yer edinmiştir. Müzikal olarak thrash ve progresif metal öğelerini birleştiren grup, şarkılarında genellikle mitolojik ve karanlık temalar işler. Ekleyen TBBulgurlular Kategori Heavy Metal Şehir İstanbul Tarz(lar) Heavy Metal, Thrash Metal Tema & Konsept Mitoloji, Din, Karanlık
Mayıs 17 May 17 gönderildi kollarımda dövmelerini taşıdığım, her biri üyesini ayrı ayrı sevdiğim ve her bir üyesi ile ayrı ayrı tanıştığım gruptur. çok seviyorum çoookk 🤘
Mayıs 18 May 18 gönderildi pentagram, 12 saat önce yazdı:kollarımda dövmelerini taşıdığım, her biri üyesini ayrı ayrı sevdiğim ve her bir üyesi ile ayrı ayrı tanıştığım gruptur. çok seviyorum çoookk 🤘Dövmelerini merak ettim vala
Mayıs 18 May 18 gönderildi Anatolia albümünü ilk elime aldığımda 10 yaşında falandım galiba, bukletteki cocuk cesetlerinden korkmuştum :D