Oluşturuldu: Mayıs 3 May 3 İlana Göz At Tekirdağ’da Grup Kurmak İsteyen Rock/Metal Müzisyen Aranıyor Selamlar.Kafa dengi insanlar bulamadığımdan çok ama çook uzun zamandır bi grubum olmadı.Piyasa işi çöpleri sevmediğim, dinlemediğim için gelen teklifleri reddettim.Orta seviye bas çalıyorum, iyi bi elektro da mevcut.Gürültü problem olmaksızın akustik davul koyup istediğimiz saatte istediğimiz kadar çalabileceğimiz yerim var.Tekirdağ'da yaşıyorum.Arada toplanıp müzik yapıp keyifli vakit geçirmek isteyen yerel müzisyen varsa iletişim kurabilir (piyasa teklif etmemek şartı ile) sahne hayalim yok (kaliteli müziğe talep olmadığı için) ama parçalar oturur da talep gelirse veya ayarlarsanız sahneye de çıkılır.Anadolu rock, Rock/Hard, Metal türlerini seviyorum. Yazar Eski Tüfek, On 03-05-2025 Kategori Bass Gitarist Tür Müzisyen Arıyorum Maaş Aralığı Belirtilmemiş Evden çalışma imkanı Hayır Haftalık Çalışma Saati Belirtilmemiş Açık Pozisyon Sayısı Belirtilmemiş Çalışma Lokasyonu Belirtilmemiş
Mayıs 14 May 14 gönderildi Sanırım üye sayıı arttığında bu ilanlarımız aradığımız kişilere daha kolay ulaşacak.
Mayıs 17 May 17 gönderildi Yazar Yaşadığım şehir bakımından hiç umudum yok aslında. Lafa gelince herkes virtüöz gibi çalıyor, icraata gelince hepsinin bi işi çıkıyor.Gerçi ülkenin tamamında müzik bitti gibi bişey artık, her yer piyasacı dolu. Mavi Sakal'dan bişeyler çalacak insan bulunmuyor.Grave Digger çalmak için açılan ilana kalkıp red hot çalmayı teklif edenler çıkıyor. Mayıs 17 May 17 tarihinde Eski Tüfek tarafından düzenlendi
Mayıs 17 May 17 gönderildi Eski Tüfek, 12 dakika önce yazdı:Yaşadığım şehir bakımından hiç umudum yok aslında. Lafa gelince herkes virtüöz gibi çalıyor, icraata gelince hepsinin bi işi çıkıyor.Gerçi ülkenin tamamında müzik bitti gibi bişey artık, her yer piyasacı dolu. Mavi Sakal'dan bişeyler çalacak insan bulunmuyor.Grave Digger çalmak için açılan ilana kalkıp red hot çalmayı teklif edenler çıkıyor.amk memlekette herkes rockstar zaten :D en büyük problem bu bence. bu kafaya sahip birileri tekirdağ da mutlaka bulunur. şansınız bol olsun hocam
Mayıs 17 May 17 gönderildi Yazar Oooo hoooo, neler gördüm neler.Metal çalacak adam çıkmadığı için bari gitarlarını Serdar Öztop'un çaldığı Haluk levent'in eski albümleri vesaire gibi anadolu rock çalmak için açtığım bi ilana dönüş yapan biri kalkıp beni piyasacı sanmıştı.Beni piyasacı sanıp yaşı 50'ye gelmiş olan bu vatandaş da Thin Lizzy'nin whiskey in the jar parçasının Metallica coverının üstüne eşlik ettiği bi kayıtı atıp, kendisinin sert müzik yaptığını iddia etmişti. daha o parçanın Metallica'dan ait olmadığından haberi yoktu.Muhtemelen Serdar Öztop'un tanımıyordu, ne derece dehşet gitarist olduğu ve bi o kadar da mütevazi olduğundan haberi yoktu.Tekirdağ insanı da bi değişik. Üyelik açıp müzisyen ilanı açar bırakır ama önceden açılan ilan var mı ? bakmaz, varsa iletişime geçeyim demez. Ben 55 km git-gel 110 km yola üşenmezken 20 km yola üşenen tipler, yaşı 35/40 olup da daha Mavi Sakal, Objektif gibi eski ve köklü grubu hiç duymamış olan tipler gördüm. Hepsi de menfaatçi.Coğrafi görsel olarak tekirdağ merkez güzel ve sakin bi sahil yeri ama sanat/müzisyen olarak çok büyük bi eksiği var. Mayıs 17 May 17 tarihinde Eski Tüfek tarafından düzenlendi
Mayıs 20 May 20 gönderildi Memleketin problemi hep aynı galiba... Herkes Rockstar sanıyor kendini, bizi bitirende bu kafa zaten. Ne demek istediğinizi gayet net anladım hocam :/
Mayıs 24 May 24 gönderildi Yazar Etraf boş teneke dolu. Lafa gelince hepsi virtüöz gibi havalarda. Çalmaya gelince parmak tendomu kopmuş, gitar yazlıkta kalmış, diğer gitarist kaza geçirip ağır yaralandığı için grup devam etmeyebilirmiş" gibi bahaneler çok duydum. Hayatında hiç müzik/gitar dersi almamış birinin yarısı kadar çalamayan/gitarın klavyesinde gezemeyen müzik öğretmeni gitar hocası tanımışlığım var.
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın