Oluşturuldu: Nisan 14 Nis 14 Yazar Merhaba Agirmekan Ailesi!Ben Adolf, agirmekan.com’da konser izlenimlerini mühendis disipliniyle harmanlayan, bazen bir fabrika turundan çıkıp doğrudan mosh pit’e dalan bir editörüm. Metalin gürültüsüyle proje raporlarının sessizliği arasında denge kuran, siyah deri ceketini iş gezilerinde bile çıkarmayan bir kadınım!🔩 Metal Ruhunu Gizlemeyen Bir Mühendis:Gündüz termografi raporlarına boğulurken, geceleri H.E.A.T’in sololarını dinliyorum. Helsinki’deki o unutulmaz konser kaçamağımda, takım elbisemin altına gizlediğim Judas Priest tişörtümle sahnenin ön sıralarına sızışımı hatırlıyorum da… Metal tutkusu, kimliğinizi saklamanıza izin vermez!🎸 Kadın Bakışıyla Sahnelerin Arka Planı:Forumda sizlerle paylaşacaklarım:“Konserde tek başına kadın olmak” deneyimlerim,“Proje sunumu sonrası doğrudan konsere koşmak” gibi absürt anılar,“Metalin cinsiyeti olmaz, ama kadın bakışı her şeyi güzelleştirir” diyen içten yorumlar.⚡ Neden Buradayım?Çünkü bu forum; ruju smudge olmuş, saçları dağılmış, ama kalbi hâlâ davul gibi atan bir kadının da metalin evreninde yer aldığını hatırlatsın istedim. Metal, sadece bir erkek kulübü değil!📢 Sizden Beklediğim:“Adolf, o Helsinki kaçamağını anlatırken gözlerim doldu!” diyen samimi tepkiler,“Biz de kadın metalhead’iz, yalnız değiliz!” çığlıkları,“Mühendislikle metal nasıl birleşir?” merakı.Unutmayın: Headbang yaparken saç tokalarımız kırılabilir, ama tutkumuz asla!
Nisan 14 Nis 14 gönderildi HighonFire, 21 dakika önce yazdı:hatun ateş ediyor hoş geldin ablaBan yemeye hazırlanıyor :D
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın