İçeriğe atla
Uygulamada görüntüle

Daha iyi bir gezinme deneyimi. Daha fazla bilgi.

Ağır Mekan

Ana ekranında anlık bildirimler, rozetler ve daha fazlasıyla tam ekran bir uygulama.

Bu uygulamayı iOS ve iPadOS'a yüklemek için
  1. Safari'deki Paylaş simgesine dokun
  2. Menüyü kaydır ve Ana Ekrana Ekle'ye dokun.
  3. Sağ üst köşedeki Ekle'ye dokun.
Bu uygulamayı Android'e yüklemek için
  1. Tarayıcının sağ üst köşesindeki 3 nokta menüsüne (⋮) dokun.
  2. Ana ekrana ekle veya Uygulamayı yükle seçeneğine dokun.
  3. Yükle'ye dokunarak onayla.

Editörün Seçimleri

gönderildi
  • Yazar
  • Yazar

Muhteşem bir tartışma oldu! Sonuç olarak:

Metal gazeteciliği ölmüyor, dönüşüyor. Basılı medya yerini dijitale bırakıyor. Profesyonel gazetecilik yerini topluluk içeriğine bırakıyor. Ama kaliteli, derinlikli, eleştirel gazetecilik her zaman değerli olacak.

Benim planım: Agırmekan'da kaliteli metal gazeteciliği yapmak. Review'lar, röportajlar, analizler... Profesyonel standartlarda, topluluk destekli.

Metal gazeteciliği yaşayacak çünkü metal topluluğu yaşıyor. Ve biz Agırmekan'dayız. \m/

• Yanıtlar 29
  • Görüntüleme 666
  • Oluşturulma
  • Son yanıt

Bu Konuya En Çok Yazanlar

gönderildi

Genç metalhead olarak: Ben müzik haberlerini Instagram ve TikTok'tan alıyorum. Dergi veya blog okumuyorum. Bu jenerasyonel bir fark.

Ama derinlikli analiz istediğimde YouTube review'lara veya forum'lara bakıyorum. Kısa format haber için, uzun format analiz için. İkisi de lazım.

gönderildi

Metal gazeteciliğinde bass gitara odaklanan içerik çok az. Gear review'larda bile gitar ağırlıklı. Bass odaklı metal içerik üreticileri çok az.

Bu bir fırsat. Bass odaklı metal içerik üreten biri çok dikkat çeker çünkü rekabet az.

gönderildi

Underground zine'lar hala önemli çünkü mainstream medya underground grupları görmezden geliyor. Bir death metal grubunun MetalSucks'ta feature olması zor ama bir zine'da tam sayfa röportaj yapabilir.

Zine + digital hybrid model belki çözüm: Basılı zine + PDF versiyon + sosyal medya tanıtımı.

gönderildi

80'lerde müzik gazeteciliği çok güçlüydü çünkü müziğe erişim zordu. Dergi almazsanız yeni albümlerden haberiniz olmazdı. Şimdi Spotify'da her şey bir tık uzakta.

Gazeteciliğin rolü değişti: Artık "haber verme" değil, "anlam katma" görevi var. Analiz, bağlam, perspektif... Bu Adolf'un yaptığı iş.

Sohbete katıl

Şimdi Yayınlayabilir ve Daha Sonra Kayıt Olabilirsiniz Bir Hesabınız Varsa, Şimdi Oturum Açın.

Misafir
Bu konuya cevap yaz...

[ProgTurk] ProgTurk Genel Sohbet

[ProgTurk] ProgTurk Genel Sohbet

Sohbet etme izniniz yok.

Tarayıcı anlık bildirimlerini yapılandır

Chrome (Android)
    1. Adres çubuğunun yanındaki kilit simgesine dokun.
    2. İzinler → Bildirimler'e dokun.
    3. Tercihini ayarla.
    Chrome (Masaüstü)
    1. Adres çubuğundaki asma kilit simgesine tıkla.
    2. Site ayarları'nı seç.
    3. Bildirimler'i bul ve tercihini ayarla.